Let’s twist again @ RSE 2012

11 okt 2011
Content vorige website

 

Wanneer: vrijdag 27 t/m zondag 29 januari 2012
Waar: in de buurt van Antwerpen, namelijk in Westmalle (Sint-Jansburg)
Thema: Rock’ n Roll (Wij zullen weer een promofilmpje maken voor het RSE 2012)
Kosten: € 27,50
 
Wij zullen ook weer het vrijdagavond programmaverzorgen, dus verzamelplek, tocht e.d.
 
Zaterdag overdag zijn er zoals ieder jaar de ticketactiviteiten. Jullie krijgen je deeltickets of dagticket vrijdagavond na aankomst in het gebouw. En dan is het ruilen geblazen tot je de activiteit hebt die je graag zou willen doen. Wat de activiteiten zijn, is nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, zullen we ze vermelden op de website. Dus regelmatig checken…
 
Na de avondmaaltijd is het tijd voor het open podium. Jullie act moet voldoen aan het thema. Kleine tip…begin eens op tijd met de voorbereiding…
En na het open podium is het tijd voor Rock ’n Roll. Laat jullie dancemoves (twist, shake, fly, hully gully, pony, calypso en limbo) dan maar eens zien.
 
Zondagochtend gaan we natuurlijk weer met z’n allen een frisse duik nemen in het zwembad. En daarna is het weeral tijd om op te ruimen en een geslaagd weekend af te sluiten.
 
Als je meegaat met dit legendarische weekend, geef je dan op door uiterlijk zaterdag 20 november te mailen naar Florenz en Sandra. De kosten kunnen overgemaakt worden op rekeningnr: 5059160 t.n.v. Scouting de vier ambachten afd Axel en o.v.v. RSE 2012 en de na(a)m(en) van kind(eren). Dit moet ook uiterlijk 20 november betaald worden.
 
Houdt de website in de gaten voor meer info!

 

Schrijf als eerst een reactie