Dag 6: Zwemmen en zo

29 jul 2016
Misha Klomp

Goeiemorgen, er is een nieuwe dag aangebroken. Helaas al een van de laatste. Iedereen werd vandaag optijd wakker om ontbijt te halen bij de supermarkt en lekker te ontbijten. Er stond namelijk een hele leuke activiteit op het programma: een waterpretpark.

We werden gebracht door de pizza bakker van de camping in een busje waar we ons allemaal maar in moesten proppen. We stonden optijd klaar, maar de man die ons zou brengen had het nog even druk en deed alles op het gemakje natuurlijk. Eenmaal toen hij klaar was moesten we nog even wachten op het busje. En ja daar kwam het busje aanrijden en we konden vertrekken.

Eenmaal aangekomen in het waterpretpark gingen we onze zwemkleren aandoen en een plekje uitkiezen. We konden niet wachten om te gaan zwemmen, daarom gingen we maar gelijk van de glijbaan. Er waren een heleboel glijbanen (hele stijle, maar ook hele lange) dus we hadden keus genoeg. Na een tijdje te hebben gezwommen kregen we van nika een ijsje, want die is jarig. Na een ijsje te hebben gegeten gingen we even zonnen in de strandstoelen en daarna weer lekker zwemmen en nog neer glijbanen uittesten.

Na een hele middag lekker zwemmen gingen we naar de uitgang om met de partybus terug naar de camping te gaan. Nu zijn we op de camping aan het wachten tot we kunnen eten….

Schrijf als eerst een reactie