Dag 4: De droge duik

21 jul 2017
Misha Klomp

Wij begonnen onze dag door weer eens vroeg op te staan om te ontbijten. Tijdens deze vreselijke, maar efficiente maaltijd, hoorden wij allen -na dagen in spanning te hebben gewacht- dat wij gingen zwemmen bij een zwembad.

We pakten onze spullen bijeen en gingen nog even boodschappen doen voor onze lunch. Nadat we wat lekkernijen hadden ingeslagen, vertrokken we naar de boot om een kleine overtocht te maken richting het zwembad. Eenmaal daar aangekomen, werden we teleurgesteld door het nieuws dat de boot last had van wat technische probleempjes. Het feest ging dus niet door… Jammer…

Er zat niks anders op dan terug te keren naar ons kamp. Treurend en walgend dachten wij terug aan vanmorgen, toen wij aan de beurt waren om het toilet en douches schoon te maken. Het was een harde, vieze en leerbare ervaring die werd bekeken door duizenden oogjes van insecten en arachniden die niet op een of andere werden verwijderd.

De lunch vond dus gewoon plaats tussen onze tentjes. De rest van deze mooie dinsdag hebben wij lekker niks meer gedaan. Een paar uurtjes hangen later, hebben we inkopen gedaan voor ons avondeten en zijn we op ons gemakje gaan koken met daarna nog een kampvuurtje waarmee we deze uiteindelijk toch nog leuke dag afsloten.

Simon & Nika

Schrijf als eerst een reactie