Dag 2: De zware zondag

18 jul 2018
Misha Klomp

Zaterdag kregen wij te horen dat we een tweedaagse hike moeten gaan lopen. Dus zo gezegd zo gedaan. De wekker stond om 6:30.

De meeste hadden hem iets eerder gezet zodat we iets meer tijd hadden om iets om ons klaar te maken en de tenten op te ruimen. Nadat we alles hadden ingepakt en de trekking rugzakken ophadden liepen van het kampterrein naar de treinstation in Sint-Joris-Weert.

Toen we daar aankwamen zagen we de trein die we moesten hebben vertrekken. Die hebben we dus de gemist.

Dat was een lekker begin van de tweedaagse hike. Dat werd een uur wachten op de volgende trein, want ze gaan om het uur.

Een uur later kwam de trein richting Ottignies. In Ottignies aangekomen hadden 10 min om overstappen naar trein naar Dinant. Daar moeten we nog 1 keer overstappen naar Anseremme. In Anseremme aankwamen begon de tocht.

Het was toen al rond de 26 graden en we moesten we nog beginnen. In het begin liepen we heel eventjes verkeerd maar hadden het optijd in de gaten.

De tocht liep bijna volledig langs de Lesse. Onderweg naar de tweede post hebben we twee uur omgelopen. Om de vertraging in te halen heeft de leiding besloten het laatste stuk naar de campingmet de trein te doen.

Op de camping aangekomen hebben we lekker gegeten. Lukas en Jasper gingen nog even in de Lesse zwemmen, want de camping lag er naast en het zwembad van de camping was al gesloten.

Jasper

Schrijf als eerst een reactie