Kerst Winter Wonder BBQ

03 dec 2013
Content vorige website

Op zaterdag 14 december sluiten we 2013 af met een kerstdiner voor alle leden, dus kinderen, leiding, stamleden en bestuursleden van Scouting Axel. Dit jaar zijn de scouts aan de beurt om met een idee te komen. Wij gaan voor alle leden een Winter Wonder BBQ organiseren. De eerste stukken vlees zullen om 17.00 uur gaar van de BBQ komen en rond 19.00 uur is dit festijn afgelopen. 
 
Aanmelden voor deze happening kan tot uiterlijk woensdag 11 december door een mail te sturen naar scoutsaxel@live.nl. Graag in de mail aangeven of er sprake is van een dieet (vegetarisch, glutenvrij o.i.d.)
 
Voor zo’n Winter Wonder BBQ zijn nogal wat ingrediënten nodig. We vragen jullie voor ongeveer €5,- per deelnemer ingrediënten aan te leveren, zodat de BBQ ook daadwerkelijk kan plaatsvinden.
 
Met deze brief wordt een lijst meegestuurd waar alles op staat dat we nodig denken te hebben. Op deze lijst kun je invullen wat je wilt sponsoren. Zo kunnen we bijhouden wat we nog nodig hebben. Je sponsorbijdrage aan de Winter Wonder BBQ mail je terug naar: scoutsaxel@live.nl
 
Op 14 december brengt iedereen de beloofde spullen tussen 15.00 en 15.30 uur naar het Scoutinggebouw, zodat de koks op tijd aan hun taak kunnen beginnen. 
 
Geef de kinderen hun eigen bord, mok en bestek mee, zodat de afwas te overzien is.
 
Dus welpen, scouts, explo’s, stam, leiding en bestuur, meld je vandaag nog aan!! En als je er helaas niet bij kunt zijn, geef dit dan aub ook even aan.
 
Dus nog even alles op een rijtje:
aanmelden uiterlijk 11 december en doorgeven sponsoring via scoutsaxel@live.nl
tussen 15.00u en 15.30u boodschappen inleveren
iedereen neemt eigen bord, mok en bestek mee in een plastic tas
ouders die 14 december naar de ALV komen en zich aangemeld hebben voor de kerstmaaltijd, mogen mee genieten van de Winter Wonder BBQ.
  Ook zij nemen zelf bord, mok en bestek mee.

Schrijf als eerst een reactie