Zomerkamp dag 6

15 jul 2011
Content vorige website

Donderdag, alweer over de helft van onze zoektocht naar de gouden stad. Er was jammer genoeg maar weinig goud aan vandaag. Vooral de gouden zon ontbrak. Toen we na het ontbijt spelletjes gingen doen tijdens het wachten op de zon liet de zon het mooi afweten. Alleen maar regen, regen en nog is regen. We zouden gaan klimmen bij saplaza. Het weer liet dit echter niet toe. Vandaar dat we besloten om te gaan bowlen. Wel een beetje jammer dat het heel ver fietsen naar Haarlem was.. Ook wel jammer dat het windkracht 9000 was en er 30 liter regen per vierkante meter viel.

Helemaal doorweekt kwamen we aan bij Bison bowling. Lekker met je natte sokken in de droge bowling schoenen. Na een paar rondjes gooien en paar gigantische blunder worpen gingen we met een voldaan gevoel terug naar Bentveld. Toen iedereen compleet doorweekt zat te rillen van de kou kwam onze redder in nood. Sandra en de frietemmers. Lekkere frikadellen en kroketten.

Deze avond was ook een speciale avond voor de overvliegers. Kevin en Ancilla in de grote stad Haarlem. Eerst een uur gezocht naar een parkeerplaats. Daarna snel naar de bioscoop. Harry Potter deel 7 deel 2. Met onze nog natte jassen in de ultra relaxte stoelen van de Pathe. Daarna op zoek naar een gezellig cafe. Toen we 2 mannen om de weg vroegen hielpen ze ons meteen. Ze hielpen ook Kevin met z’n uiterlijke vertoning. Hij moest volgens hun z’n pet afzetten omdat hij op deze manier 12 leek. Nog een paar drankjes gedaan bij “de Studio” en toen rap terug naar het terrein. Snel slapen want morgen de laatste dag met echt programma van zomerkamp 2011.

Schrijf als eerst een reactie