Dag 3: Shoppen in Brescia

27 jul 2016
Misha Klomp

Nadat we om 9 uur waren opgestaan, en ons hadden aangekleed enzovoorts, wilden we eigelijk ontbijten. Toen bleek dat het al later was dan verwacht, en we dus geen tijd meer hadden om op de camping te ontbijten. We vertrokken naar het treinstation.

Onderweg hiernaartoe liepen we langs de supermarkt, en hebben we ‘heerlijke’ croissantjes gekocht. Na dit ontbijt zijn we met de trein naar Brescia vertrokken.

Aangekomen in Brescia gingen Misha en Sandra op zoek naar gas, en hebben wij ons in 2 groepen opgesplitst. De ene groep (Doortje, Simon, Femke, Nika en Laura) gingen eerst een oude romeinse tempel bekijken, om hierna door het stadje terug naar de winkels te lopen. De anderen zijn pizza gaan eten, om daarna te gaan shoppen.

Na zo’n anderhalf uur geshopt te hebben, kwamen de twee groepen elkaar tegen in een typisch Italiaanse ijssalon. Hierna zijn we nog even verder gegaan met winkelen, om daarna iets te gaan drinken. Om half vier zijn we terug samengekomen met Misha en Sandra, om zo terug te reizen.

Iedereen was zeer geslaagd, en blij toen we bij konden komen in de trein. Op weg naar de camping, sprongen we nog even binnen bij de supermarkt om wat inkopen te doen voor ons avondeten.

Eenmaal aangekomen bij onze tentjes, realiseerden wij ons dat het koken van de pasta nogal een uitdaging zou worden… Tijd voor een improvisatie keuken; de toiletten. Na een klein uurtje sukkelen met onze veel te kleine en onhandige kookspulletjes, bood het team van de camping ons een paar tafels en stoelen aan. Nu konden alle camping gangers weer vrij hun handen wassen.

Zo hebben we toch nog een degelijke maaltijd naar binnen kunnen werken. Toen was het de rest van de avond chillen aan onze nieuwe tafel…

Schrijf als eerst een reactie