Dag 7: De boute barbecue

21 jul 2018
Misha Klomp

Om 11u werd iedereen wakker na een brakke nacht. We kregen de opdracht om onze spullen op te ruimen om de volgende dag te kunnen vertrekken.

Toen alles klaar was ging iedereen zo’n beetje verzamelen bij de blokhut om te beginnen aan de bbq. De leiding had heel lekker gekookt en iedereen zat lekker te smullen.

Daarna kwam het foute uur en het afscheid van Marieke en Sandra. Terwijl iedereen het hardstikke naar zijn zin had kregen we het door dat we binnenkort een ontgroening kregen en die kregen we ook!

Jasper, Daniël, Luuk en Lukas kregen de opdracht om van alle 13 kampterreinen een lid mee te brengen om het lied “Ik moet zuipen” in het Nederlands, Engels en Spaans te zingen. Dit was pittig lastig maar uiteindelijk was het toch gelukt.

Als afsluiter hebben we nog een potje Weerwolven van Wakkerdam gespeeld met twee Schotse scouts en nog rond een ‘kampvuur’ gezeten.

Lukas

En daar brak de zaterdag al weer aan. Wij zijn vroeg opgestaan om al onze spullen weer in een tas te gooien en de tent af te breken. Om 10 uur stonden er al weer een paar ouders klaar om ons mee terug naar Axel te nemen. Nu worden de laatste spullen schoon gemaakt en opgeruimd. Dat was het, het zomerkamp van 2018. Je was zo mooi.

Misha

Schrijf als eerst een reactie