challenge week 18 kettingreactie

01 mei 2020
Tineke Klomp

We hebben dit weekend een uitdaging voor de hele groep die je met het hele gezin thuis kunt doen: wie maakt de meest indrukwekkende kettingreactie?
Voor de explo’s gaat dus bij deze de opdracht van vorige week in de herhaling. Bouw niet alleen, maar vraag iedereen thuis om mee te doen.

Bekijk eerst dit filmpje om een indruk te krijgen van de mogelijkheden: https://www.youtube.com/watch?v=ER79nLAD26I   (voor de explo’s, dit is een ander filmpje dan vorige week!)

Gaaf hè? Nu jullie! Verzin en bouw jullie eigen kettingreactie. Je kunt zowel binnenshuis als buitenshuis een parcours maken, maar pas op voor wind en regen. Dus trek je lego, k’nex, dominostenen, leesboeken, sportspullen, flesjes, magneten, touwtjes, enzovoorts maar uit de kast en gebruik je creativiteit, techniek, ruimtelijk inzicht, of doe maar wat.

Zodra de kettingreactie klaar staat en je hem eenmalig zijn werk laat doen, zorg je natuurlijk dat je dit filmt. Dit filmpje stuur je uiterlijk dinsdagavond 5 mei naar je speltakleiding. Per speltak is er voor het meest spectaculaire filmpje een prijs.

We zijn heel benieuwd wie de meest indrukwekkende kettingreactie bouwt.

 

Schrijf als eerst een reactie