Striptekening & Tentenopzetten

11 okt 2014
lukas
Arenden

Vandaag hebben we als eerst een filmpje gekeken over gedrag en samenwerking. Daarna moesten we strookjes papier met een onderdeel van  het tentopzetten erop in de goede volgorde leggen. Toen vierden we de verjaardag van Jasper en moesten we super hard zingen wat eerst mislukte maar daarna heel goed ging. We kregen een zak chips en gingen verder met ons programma: tententikkertje: er zijn twee tikkers die je natuurlijk proberen te tikken als ze dat doen moet je zo snel mogelijk een onderdeel van een tent zeggen, dan moet je met je armen gekruist en je benen wijd open gaan staan. Dan moet er iemand door je benen kruipen en dan ben je weer vrij.

Het volgende onderdeel van het programma: bij de stroken plaatjes tekenen, de patrouille van Nika(cobra’s)had een  6 voor het op de goede volgorde leggen en het duidelijk en leuk teken, de patrouille van Vincent(de leeuwen) had ook een 6 en wij, de patrouille van Joris(de arenden) hadden een 8. Ik en Nika gingen de vlag aan de vlaggen mast vast maken. Toen we naar buiten gingen moesten we gelijk weer naar buiten want we ging een spel doen waarbij er twee team’s waren die op hun hurken tegenover elkaar moesten gaan zitten.

Iedereen kreeg een nummer, er werd een bal in het midden gelegd die je zo snel mogelijk over je eigen streep(rij waar je teamgenoten zitten) halen, er word een nummer gezegd en op het fluitje geblazen. Eerst moesten de nummer 1 (Nika en Matisch) tegen elkaar, Matisch won. Daarna was het nummer 6 (Luuk en Denever), omdat luuk niet doorhad dat zijn nummer werd opgenoemd was Denever al met de bal over de streep. Daarna moest het nummer 3 (ik en Joris). Ikzelf vond het een heftige maar superleuke strijd. Ik heb gewonnen. Het allerlaatste potje moest iedereen bal  dus het werd een groot gevecht om de bal. Toen werd er gefloten en moesten we sluiten.

groetje, lukas ,de arenden

Schrijf als eerst een reactie