Zomerkamp dag 3

12 jul 2011
Content vorige website

Hallo hallo, hier radio el dorado. We zijn vandaag gearriveerd in de jetset van noordholland. Tijdens de dagtocht zijn we van Bentveld naar Zandvoort gelopen. Daarna gechilled op het strand van Bloemendaal. Het was lang, het was warm en het was ver. Maar het was ook mooi, gezellig en fantastisch! Alleen was het wat minder toen Nadine pardoes tegen een verkeersbord aan moest lopen. Een heel ei op haar hoofd! Maar het verdrietige gezicht verdween al gauw toen bleek dat we pannekoeken gingen eten. En lekker dat dat was!

Ook Kevin voelde zich vandaag al stukken beter. Hij heeft zelfs heel de dagtocht gelopen. Gisteren moest hij overgeven maar dat is nu helemaal weg.
Vandaag heeft iedereen lekker kunnen douchen en heeft iedereen een tekencontrole gehad. De grote winnaar was Vincent met maarliefst 4 teken!

Zometeen hebben we lampenspel en dan nog een klein kampvuurtje. Morgen blijven we een dag op het Naaldenveld. Het zal hier nog gaan regenen morgen, maar hopen op lekker weer. We hebben het hier weer erg naar ons zin. Tot dusver deze update!

Schrijf als eerst een reactie