Sinterkerst 13 december

27 okt 2014
Tineke Klomp

In het kader van teambuilding willen wij een Sinterkerstavond organiseren. In de wandelgangen is hier al positief op gereageerd, dus bij deze de uitnodiging.

De Sinterkerstavond wordt gehouden op 13 december in het scoutinggebouw en is voor leiding, stam, bestuur, diva’s en klussers.

Wat is de bedoeling ?

Iedereen neemt een kadootje mee dat je thuis hebt liggen en waar je niks mee doet, met een waarde van €5,- tot €10,-. Zoiets heeft iedereen wel liggen toch? Het is dus niet de bedoeling dat je kadootjes gaat kopen. Je mag zelf weten of je het kado inpakt of niet, of er zelfs een surprise van maakt. Als je kado bestaat uit meerdere pakjes, dan moet wel duidelijk zijn dat ze bij elkaar horen. Het idee is dat we een soort etalage maken met wel en niet verpakte kadootjes en surprises waarmee we het Sinterklaasspel gaan spelen.

Natuurlijk maak je ook een gedicht voor de ontvanger van je kado. Er zijn echter een paar verboden woorden:
Sinterklaas,
Pieterbaas,
Kerst
(ge)schenk(en)

Voor deze geweldige avond vragen we bij binnenkomst een bijdrage van € 1,- p.p. om een lekkere snack op tafel te kunnen zetten.
Heb je thuis nog overgebleven Sinterklaassnoep of vooruit gekocht kerstsnoep, neem gerust mee voor bij de koffie en thee. Lekker!

Net zo enthousiast als ons? Meld je dan meteen aan bij Ynske!

Schrijf als eerst een reactie