Project kunstenaar

22 jan 2017
Tineke Klomp

De welpen zijn begonnen aan een project KUNSTENAAR. Wat is kunst, wanneer ben je een kunstenaar, wat is het verschil met knutselen? Allerlei vragen waar we het met elkaar over hebben. Maar behalve praten, gaan we vooral doen, want in elk mens schuilt misschien wel een kunstenaar.

Inmiddels zijn we al een middag, gewapend met klei, het bos in gegaan en hebben we Bos-kunst gemaakt. De bomen wisten niet wat ze meemaakten, maar ook de voorbijgangers keken verwonderd naar de schitterende creaties. Het mooiste was eigenlijk het enthousiasme van de welpen. De foto’s staan op onze Facebookpagina en hier op de website, dus snel kijken als je dat nog niet gedaan hebt.

Wat we verder nog gaan doen, is een workshop fotograferen en een middag schilderen zoals een paar beroemde schilders dat hebben gedaan.

Uiteindelijk gaan we op 4 maart een museum inrichten. De bedoeling is dan natuurlijk dat alle ouders naar de kunstwerken komen kijken. Om 15.30u gaat de museumdeur open!

Welpen die het leuk vinden, kunnen na het project ook eens kijken naar de voorwaarden om het insigne kunstenaar te halen.

Schrijf als eerst een reactie