Zoka dag 4 van Siberië naar St. Helena

27 jul 2015
Tineke Klomp

Op St. Helena zat Napoleon ooit gevangen. In Siberië is het zo koud dat er over ijsschotsen gelopen moest worden en de skilatten gebruikt zijn. De mutsen en sjaals waren hard nodig. Op St. Helena was het zo warm dat de winterkleding ingepakt kon worden. Dori is ervan overtuigd dat Nemo op St. Helena woont en wil hem daar zoeken, want ergens onderweg is ze hem kwijt geraakt. Natuurlijk komt ze P. Sherman en Darla tegen en helaas denkt ze dat dat lieve mensen zijn die haar willen helpen Nemo te vinden. De tandarts lacht zijn gave gebit bloot; morgen gaat hij Nemo vangen!
Dori is behalve Nemo wel meer kwijt vandaag. Ze gooit het hele dagritme door de war waardoor we om 9.00u aan een toetjesbuffet zitten. Tussen de middag eten we de avondmaaltijd en ‘ s avonds krijgen we brunch. De gekke tijdstippen daar gelaten was het erg lekker allemaal.
Ondertussen maken de welpen op St. Helena heel wat mee. Ze hebben een militair ontmoet die meteen probeert wat voor vlees hij in de kuip heeft. Hij jaagt de welpen een stormbaan over en marcheert met ze over het terrein. Zweten zullen ze, lijkt hij te denken.

Schrijf als eerst een reactie