Insigne en uitstapjes

07 apr 2012
Content vorige website

Zoals jullie inmiddels weten, is er voor de welpen die de afgelopen weken aan een insigne hebben mee gedaan een uitstapje georganiseerd op zaterdag 14 april. Even alles op een rijtje:

Insigne kunstenaar verzamelen om 12.15u en vertrekken uiterlijk om 12.30u. Zij gaan naar IJzendijke om kunstzinnige vliegers te bouwen. Zij hoeven zelf niks mee te nemen. Wel het uniform aan. Leiding Marieke.

Insigne natuur verzamelen om 12.00u en vertrekken uiterlijk om 12.15u. Zij gaan naar Saeftinghe om het Krabbenpad te lopen en onderweg opdrachten te maken. Lunchpakket en regenpak in een rugzakje mee nemen. Stevige loopschoenen en het uniform aan. Leiding Bagheera (Ynske).

Insigne spoorzoeker verzamelen om 10.30u en vertrekken uiterlijk om 10.45u. Zij gaan naar Cadzandbad om de Haaientandenroute met GPS te lopen. Lunchpakket en regenpak in een rugzakje mee nemen. Stevige wandelschoenen en het uniform aan. Eventueel een klein strandschepje mee nemen in de rugzak. Leiding Shanti (Tineke).

Om 15.30u zijn alle groepen weer terug bij ons gebouw en is er een presentatie voor de ouders. De welpen laten zien wat zij de afgelopen weken geleerd en gemaakt hebben. In ons lokaal zijn hiervoor 3 verschillende hoeken ingericht. Natuurlijk ontvangen de welpen ook hun welverdiende insigne. Het is leuk als er voor iedere welp in ieder geval iemand komt kijken. De koffie, thee en limonade zullen klaar staan. Om 16.00u sluiten we af.

Als je niet mee kunt met het uitstapje, meld dit dan op tijd bij de leiding van jouw groepje, zodat we niet voor niks staan te wachten.

Schrijf als eerst een reactie