Zomerkamp 2012 kamplied

09 jul 2012
Content vorige website

Tijdens ons geweldige zomerkamp hebben de welpen per nest iedere dag een couplet van het kamplied geschreven. Alles bij elkaar is het een mooi verslag geworden van alle beleefde avonturen. Het refrein is een liedje van de smurfen, dus zing maar mee:

Refrein: Wij nemen jullie graag mee –  naar het land waar wij wonen –  wij zijn daar tevree – jullie mogen komen – om lekker weg te dromen – het land waar wij wonen – ja wij zijn de welpen!

Chil: Wij zijn vandaag naar het labo van Freistein gegaan – experimenten gezien en opdrachten gedaan – want Bert is heel bekwaam – dus laat hem in die waan.

Bagheera: Wij zijn met de auto naar de kerk in Zegge gekomen – wij gingen lopen naar 't vliegtuigmuseum – we zagen heel veel vliegtuigen – 't lab van dr. Freistein – ja we gaan naar 2013!

Baloe: Wij gingen lopen op een heel mooi dagje – kijken dat mag je – in het vliegmuseum – we deden ook een spel – dat was het dagje wel.

Refrein: Wij nemen jullie graag mee – naar het land waar wij wonen – wij zijn daar tevree – jullie mogen komen – om lekker weg te dromen – het land waar wij wonen – ja wij zijn de welpen:

Chil: Foutje van Freistein dus oertijd vandaag – waar is 2013, dat blijft de vraag – familie zijn ze kwijt – tot onze grote spijt.

Bagheera: Wij hebben foto's van oermensen gemaakt – en ze waren soms wel heer erg naakt – met oervrouw hebben we gekleid –  en naar het bos geheid – en aten dinosaurustenen!

Baloe: Wij hebben tijdgereisd en kwamen bij de holbewoners – daar was het heel gezellig – we aten prehistorisch eten – ze waren hun familie kwijt – tot hun grote spijt.

Refrein: Wij nemen jullie graag mee – naar het land waar wij wonen – wij zijn daar tevree – jullie mogen komen – om lekker weg te dromen – het land waar wij wonen – ja wij zijn de welpen!

Chil: Caesar was aardig en lag op zijn bed – druiven te eten, oh wat een pret – het badhuis was heel mooi – pas op voor de leeuwenkooi!

Bagheera: Wij gingen vandaag bij Julius Caesar op visite – Julius is tevree met zijn schilderijen – lekker naar het badhuis – en trainen in het bos – we gaan weer door de tijdmachine.

Baloe: Wij gingen zwemmen in het badhuis van Caesar – we aten in het bos – zaten lekker op het mos – lekkere pasta gekregen – en tegen Caesar gezwegen.

Refrein: Wij nemen jullie graag mee – naar het land waar wij wonen – wij zijn daar tevree – jullie mogen komen – om lekker weg te dromen – het land waar wij wonen – ja wij zijn de welpen!

Chil: Nog een foutje van Freistein, het Middeleeuwse land – bedelaar en zalfjes en een muzikant – gegeten op de vloer –  het Middeleeuwse voer.

Bagheera: Wij zijn vandaag in de Middeleeuwen beland – het is daar heel leuk, we eten met de hand – om zalfjes te maken – en stadsomroepers te zoeken – en we maken muziek.

Baloe: Wij hebben vandaag een bedelaar ontmoet – de omroeper deed het goed – zalfjes maken deden wij – daarvan werden wij heel blij – wanneer is dit voorbij?

Refrein: Wij nemen jullie graag mee naar het land waar wij wonen – wij zijn daar tevree –  jullie mogen komen – om lekker weg te dromen – het land waar wij wonen – ja wij zijn de welpen!

Chil: Gezonken schip, 3 mensen leefden nog – kruiden aan boord en vlees, gelukkig toch – de bbq werd nat – nu hebben wij het gehad!

Bagheera: Wij kwamen bij piraten van 't VOC schip – de piraten wilden boten, die hebben wij gemaakt – met specerijen naar het bos – om deze weg te smokkelen – bbq in de regen.

Baloe: Vandaag in de VOC tijd geweest – met de kapitein gefeest – het regent nu heel hard – spetter spetter spat – maar wel een toffe dag gehad!

Refrein: Wij nemen jullie graag mee naar het land waar wij wonen – wij zijn daar tevree – jullie mogen komen – om lekker weg te dromen – het land waar wij wonen – ja wij zijn de welpen!

En nog 1x het refrein heel hard!!

Schrijf als eerst een reactie