Zomerkamp

30 jun 2013
Content vorige website

Nog een week en dan is het zomerkamp voor de welpen die mee gaan dit jaar. Benieuwd naar het goed geheim gehouden thema? Kijk maar in je brievenbus..als je dat nog niet had gedaan..de uitnodigingen zijn rond gebracht.
Even dan nog voor de achterblijvers: tijdens het zomerkamp zijn we uitgenodigd om bij de 7 dwergen van Sneeuwwitje op bezoek te komen. Sneeuwwitje is enkele jaren geleden met haar prins verhuisd naar het kasteel terwijl de dwergen gewoon in hun huisje in het bos zijn blijven wonen. Soms komt Sneeuwwitje bij hen op bezoek en dan willen de dwergen er iets bijzonders van maken. Omdat Sneeuwwitje heeft aangekondigd binnenkort op bezoek te komen, hebben de dwergen hulp nodig bij hun voorbereidingen voor een feestelijke middag. Wij zijn gevraagd of we dit willen doen met als tegenprestatie dat we de hele week mogen blijven om mee te maken hoe de dwergen tegenwoordig leven zo zonder Sneeuwwitje. Nou, dat willen we wel en gelukkig gaan er 15 welpen met ons mee!
Ouders en achterblijvende welpen, zijn jullie benieuwd naar onze avonturen met de dwergen? Kijk dan tijdens de zomerkampweek regelmatig op deze pagina. We doen ons best er iedere dag een bericht op te zetten.

Schrijf als eerst een reactie