Zomerkamp dag 5

14 jul 2013
Content vorige website

Vrijdag stond in het teken van de laatste dwergstrijd; welk team gaat deze spannende wedstrijd winnen? Maar eerst moesten alle welpen hun matjes, slaapzakken en bagage naar het gebouw verhuizen en de tenten worden afgebroken.
Welk team kan het snelst een dwerg scheren, een ballon dus, zonder dat ‘ie knapt? Welk team kan het snelst een bonenmaaltijd ‘maken’ en de morsecode ontcijferen?  Welk team heeft de grootste talenknobbel? Welk team speelt het best dwergbal en dwerggolf?
Na 5 dagen dwergstrijd bleek het team van Baloe de meeste punten bij elkaar gespeeld te hebben, dus kregen zij de fel begeerde kamptrofee uitgereikt door dwerg Doc, een prachtige dwergenmuts, die in ons lokaal komt te hangen. Baloe kan trots zijn op haar team met de enige 3 meiden die mee waren op kamp!
We hebben de laatste kampdag feestelijk afgesloten met een heerlijke BBQ en een groots kampvuur waarbij we natuurlijk kampvuurliedjes hebben gezongen. De eerste welp viel tijdens het kampvuur al in slaap, de andere 14 gelukkig pas nadat ze in het gebouw op hun matje lagen.

We kijken terug op een goed geslaagd zomerkamp met leuke activiteiten en geweldig weer, wat op zich al heel bijzonder is. Er waren 15 welpen mee, waarvan 11 voor het eerst een compleet zomerkamp hebben beleefd. De leiding is trots op al die welpen die het zo goed hebben volgehouden!

Schrijf als eerst een reactie